Creyoga                       Glowfulness

Toegepaste kinesiologie

Touch for health en toegepaste kinesiologie helpen je  om  meer beschikking te krijgen over je natuurlijke potentieel  aan energie, gezondheid, intelligentie ,(zelf)vertrouwen, vreugde en innerlijke rust. Het is geen diagnosemethode of geneeswijze: hiervoor dien je  ten alle tijde een arts te raadplegen. Wel kan het het zelfgenezend vermogen krachtig ondersteunen. Toegepaste kinesiologie helpt om de stress op een gebeurtenis  los te laten. Daardoor gaat energie meer  stromen en krijgt het eigen natuurlijke herstelvermogen  vrij spel.

We vinden blokkades en hun oorzaken d.m.v  spiertests. Uitgangspunt  is dat stressvolle gebeurtenissen (fysiek, emotioneel of  mentaal) chemische reacties in het lichaam en spierzwakte veroorzaken. Een zwakke spier leidt vaak tot kramp en pijn in een andere spier , doordat deze  gaat compenseren.  De oorzaak van spierverzwakking zou  een emotie, een denkbeeld , een allergie, een voedingstekort of een verkeerde beweging kunnen zijn. Bij iets wat de spier goed doet zal deze sterk worden. De kracht van de spier testen we door  een lichte druk op de spier te geven wanneer deze in een ontspannen middenstand staat ,een positie waarin een sterke spier dit  normaal gesproken makkelijk tegen kan houden. Door zwak of sterk op iets te reageren vertelt je eigen lichaam je wat de oorzaak en wat de positieve tegenhanger zou kunnen zijn. Er wordt gebruik gemaakt van spiertests,  visualisatie, energiewerk, oefeningen , het aanraken van acupunctuurpunten , het strijken van meridianen en bewustwording van oorzakelijke emoties en transformatie hiervan in positieve tegenhangers. Hiernaast gebruiken we-als het van toepassing is-diverse technieken om de samenwerking tussen de linker- en  rechterhersenhelft te optimaliseren.

Karin leerde en leert TFH en toegepaste kinesiologie van haar moeder die jarenlang een drukke genezingspraktijk voerde en vele mensen opleidde.

€ 70 voor een consult van ongeveer 2 uur.